Thuis ProductenHoldingsoven

Automatische Koude de Tekeningsmachine van de Staalbar, Naadloze het Afgietselmachine van de Koolstofpijp

Certificaat
China China Industrial Furnace Online Market certificaten
China China Industrial Furnace Online Market certificaten
Klantenoverzichten
Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie.

—— M. Abílio Cipriano

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

—— VICTOR

Ik ben online Chatten Nu

Automatische Koude de Tekeningsmachine van de Staalbar, Naadloze het Afgietselmachine van de Koolstofpijp

Automatic Steel Bar Cold Drawing Machine , Seamless Carbon Pipe Moulding Machine
Automatic Steel Bar Cold Drawing Machine , Seamless Carbon Pipe Moulding Machine Automatic Steel Bar Cold Drawing Machine , Seamless Carbon Pipe Moulding Machine

Grote Afbeelding :  Automatische Koude de Tekeningsmachine van de Staalbar, Naadloze het Afgietselmachine van de Koolstofpijp

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: hengli
Certificering: ISO9001-2000
Modelnummer: LW30
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: Houten doos; of volgens klant
Levertijd: 30-50days
Betalingscondities: TT / LC
Levering vermogen: 20 sets / Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

trek bankmachine

,

hydraulische tekeningsmachine

 

 

Automatische Koude de Tekeningsmachine van de Staalbar, Naadloze het Afgietselmachine van de Koolstofpijp

 

 

Snel Detail:

 

Type: koude drawnbench

Merknaam: Hengli

Modelaantal: LW30

Inputmateriaal: gemeenschappelijk koolstofstaal, legering, non-ferro metaal

Verleende naverkoop de dienst: beschikbare de dienst overzee

Plaats van Oorsprong: Jiangsu, China (Vasteland)

Gebruikt in: het gebied van Koolstofpijpen, Non-ferrometaalpijpen, etc.

 

 

Beschrijving:

 

Inleiding van het proces van de buistekening


Wanneer een holle buis door een matrijs wordt getrokken, over het algemeen worden een doorn of een stop gebruikt om de binnendiameter van de buis te steunen, wordt dit proces genoemd buistekening. De functie van de stop is muurvermindering uit te voeren en de grootte van het gat te controleren. Nochtans, kan de doorn worden weggelaten als het niet noodzakelijk is om een vermindering van de muurdikte te maken, of als de afmetingen en de oppervlakte van de binnenkant niet belangrijk zijn. Het proces om een pijp zonder enige doorn te trekken is gekend als buis het dalen.
In tekeningsbuizen over een stationaire doorn, overschrijdt de maximum praktische sectionele gebiedsvermindering 40 percenten per pas niet de verhoogde wrijving van de doorn. Als een de zorgvuldig aangepaste doornvlotters in de matrijzenkeel van de matrijs, het mogelijk is om een vermindering van gebied van 45 percenten, en voor dezelfde vermindering te bereiken zijn de tekeningsladingen lager dan voor tekening met een vaste stop. Deze stijl wordt genoemd de tekening met drijvende stop. Om worden vermeld is dat in deze stijl, het hulpmiddelontwerp en de smering zeer kritiek kunnen zijn. De problemen met wrijving in buistekening worden geminimaliseerd in tekening met een lange doorn. De doorn bestaat uit langs harde staaf of draad die zich over de volledige lengte van de buis uitbreiden en door de matrijs met de buis getrokken. In dit ontwerp, kan de gebiedsvermindering 50 percenten zijn. Nochtans, na tekening, moet de doorn uit de buis worden verwijderd door te rollen (het winden), die lichtjes de buisdiameter verhoogt en de dimensionale tolerantie stoort. Het hierboven besproken tekeningsproces kan in Fig. 1 worden geïllustreerd.


                                          Automatische Koude de Tekeningsmachine van de Staalbar, Naadloze het Afgietselmachine van de Koolstofpijp 0


Fig. 1: De processen van de buistekening. (a) het dalen; (b) vaste stop; (c) drijvende stop; (d) de bewegende doorn A koud-trekt bank want de buizen uit een zware staalkader of een bank bestaat, waarin het midden van een matrijzenhoofd voor het houden van de matrijs wordt gevestigd. Aan de ene kant van de bank een regelbare houder wordt gevestigd om de doornstaaf te verankeren. Op zijn ander eind wordt een schacht opgezet dragend een kettingwiel over welke passen een zware, eindeloze, vierkant-verbonden ketting. Deze ketting ligt in een trog bovenop de bank, die zich van het kettingwiel tot het matrijzenhoofd uitbreidt, waar de ketting rond een leegloper overgaat en onderaan de bank aan het kettingwiel terugkeert. Het kettingwiel wordt gedreven door een veranderlijke snelheidsmotor door geschikte verminderingstandwieloverbrenging.
Productieverrichting
De warmgewalste buizen na het koelen zijn gericht op één eind. Dit het richten bestaat uit het verminderen van de buitendiameter, voor een afstand van ongeveer 150 mm (6 duim), voldoende om het verminderde gedeelte toe te laten om het gat in in te gaan trek matrijs vrij, zodat de kaken van plyer dit eind van de buis kunnen grijpen. Als meer dan één koud-trekken moet de pas de buis worden gegeven, wordt het punt gemaakt lichtjes onder de definitieve matrijzengrootte, indien mogelijk.
In de meeste gevallen, één pas volstaat koud-trekt om dichte afmetingen, goede oppervlakte, en vereist mechanisch bezit van de producten te bereiken. De extra passen kunnen noodzakelijk zijn te beveiligen: (1) de dunnere muren, (2) betere oppervlakte eindigt, (3) kleinere diameters, of (4) langere lengte.
Voor productie met veelvoudige passen, is het noodzakelijk om hen na elke koude tekeningsverrichting te ontharden. Vóór verder koud-trekt, moeten de ontharde buizen worden ingelegd en worden gesmeerd. Alle buizen, behalve niet getemperde mechanische buizen, ontvangen def. ontharden of thermische behandeling nadat laatste pas koud-trekt. Vele buizen ontvangen een speciale het normaliseren behandeling vóór de laatste pas om de juiste korrelstructuur in de gebeëindigde buis te verkrijgen; dit het ontharden wordt in of ononderbroken die tunnel of auto-bodem partijovens uitgevoerd met gas in brand worden gestoken. De ononderbroken ovens worden voorzien van hittebestendige gedreven die broodjes worden gebruikt om de buizen door de oven aan een vooraf bepaald tarief afhankelijk van de buissectie, de onthardende temperatuur, de tijd bij temperatuur, enz. te dragen. De auto-onderste partijovens worden geschikt in een batterij en door een speciale het laden kraan gediend.
Verder, worden de koudgetrokken, ontharde buizen onderworpen aan de het eindigen verrichting zoals het rechtmaken, het snijden, het inspecteren en het testen.

 

 

Toepassingen:

 

Specificaties:

 

Nr.

Naam

Technische Parameters

Eenheid

1

Geschat trekkend kracht

300000

N

2

Maximum toegelaten diameter van het werk

45

mm

3

Max. Dalingspercentage

30

%

4

Tekeningssnelheid

10

m/min

5

Maximum tekeningslengte

10

m

6

Terugkeersnelheid van kar

40

m/min

7

Motormacht

75

kW

8

Hoofdmotorsnelheid

980

t/min

9

Type van snelheidsreductiemiddel

JZQ1150

 

 

 

Concurrentievoordeel:

 

De tekeningsmachine gaat het apparaat van de kernstaaf terug, is het over het algemeen vrij mechanische uitbreiding van de machine heeft de volgende voordelen:

(1) Stubbs maakte tot staal hoge concentriciteit
wegens de vlotte verrichting van de hydraulische aandrijving, in de structuur van het systeem en verzekert de het trekken kracht van de lijn van de pijpas, en buiten de as van de vorm, verenigbaar met de as van de doorn, daardoor verbeterend de nauwkeurigheid van het product, geen eind, concentriciteit en de eerlijkheidshoogte;

(2) Eenvoudige structuur, gemakkelijke productie
Dit type van de koudgetrokken sectie van de buismachine delen is eenvoudig en gemakkelijk te verwerken. Een andere structuur van het rek prestressed kader om de sterkte, stijfheids en lagercapaciteit te verbeteren van het trekken van machines.

(3) Eenvoudige materiaalstichting
Als cilinderbasis, worden de de vormbasis en losse kop samengesteld van acht buizen en verbonden die assemblage van de vier steunstaaf, als geheel, de rol van de het werklading, zodat trekkend spanning binnen het algemene kader wordt ingesloten, draagt de stichting trekkend de geen lading van het machinewerk, slechts het gewicht van het apparaat dragen, dus besparing
Heel wat kosten van de materiaalstichting.

(4) Stepless
Het hydraulische diverse het systeemwerk van de patroonklep, die snelheid trekken kan over een brede waaier van vlot, flexibel worden aangepast en geschikt.

 

Verwijzingsfoto's voor hoofdmateriaal:

Automatische Koude de Tekeningsmachine van de Staalbar, Naadloze het Afgietselmachine van de Koolstofpijp 1

 

Certificatie:

Automatische Koude de Tekeningsmachine van de Staalbar, Naadloze het Afgietselmachine van de Koolstofpijp 2

Contactgegevens
China Industrial Furnace Online Market
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)