Thuis

China Industrial Furnace Online Market

Bedrijfsprofiel

 

China China Industrial Furnace Online Market Bedrijfsprofiel 0

Industriële de Oven Online Markt van China met productie, verkoop en de technische naverkoopdienst als geheel, belast met professionele producten.
Hier is een inzameling van belangrijke merkenfabrikanten op Van Bedrijfs China Gebied. Wij verstrekken slechts hoogte - kwaliteitsproduct.
De fabrikanten hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt die Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Westelijk Europa bereiken.
Het platform zal diep wortel geschoten worden in de aangepaste zaken van nieuw-stadium Chinese producten, beter en zal bloeien.

Als u vereiste hebt, gelieve te klikken op het Contact van de productpagina „nu „dichtknopen of de fabrikanten van directe contactproducten. De verkoop van de leveranciers zal antwoorden op uw e-mail.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
  • Locatiobn: Dongguanstad China
  • Vestig in 2007
  • Aantal arbeiders: 40
  • Productiecapaciteit: Approx.1800000 per maand
  • Belangrijke gediende markt: Wereldwijd
  • Productielijn: De zachte pvclspelden, zeer belangrijke kettingen, flesopeners, ritssluiting trekt, medaillons, onderleggers voor glazen, fotokader, flexibele magneet en verschillende andere producten
China Industrial Furnace Online Market
China Industrial Furnace Online Market
China Industrial Furnace Online Market
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : HK

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : $1,000,000-$5,000,000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China China Industrial Furnace Online Market Certificaten China China Industrial Furnace Online Market Certificaten China China Industrial Furnace Online Market Certificaten China China Industrial Furnace Online Market Certificaten